Nu beschikbaar voor juni 2024 – Neem contact op.

Zo kies je een whitelabel WordPress onderhoudspakket

Als freelance webdesigner ben je het gewend, strakke deadlines & hoge klantverwachtingen. Het juiste whitelabel WordPress onderhoudspakket vinden kan je redding zijn voor wat meer ademruimte, een manier om tijd vrij te maken zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: ontwerpen en/of bouwen. Maar er zijn zoveel opties, hoe kies je nu het pakket dat past bij de websites die je maakt én je merk versterkt? Volg de volgende stappen en het wordt al een stuk duidelijker.

Stap 1: Bepaal wat je nodig hebt.

Jouw behoeften zijn uniek. Als jij werkt met kleinere ondernemers, start-ups of juist met MKB of grote webshops, zal wat je nodig hebt aan technische ondersteuning verschillen. Misschien heb je een pakket nodig dat niet alleen zorgt voor updates, maar ook geavanceerde beveiligingsmaatregelen en prestatieoptimalisaties biedt.

Stap 2: Vergelijk de features.

Niet alle onderhoudspakketten zijn gelijk. Maak een lijst van de functies die jij nodig hebt, zoals back-ups, up- en downtime monitoring en toegankelijke klantenservice – deze vind ik zelf belangrijk bijvoorbeeld. Deze functies moeten efficiënt en betrouwbaar worden aangeboden door je whitelabel partner.

Stap 3: Onderzoek met wie je wilt samenwerken.

Samenwerken gaat óok om betrouwbaarheid. Natuurlijk is het fijn dat de diensten aansluiten op wat je zoekt. Maar je wilt ook samenwerken met iemand die reviews heeft, een fijne klantenservice en die jouw visie snapt. Jouw partner gaat werken voor jóuw bedrijf, dus zorg dat je een goede kiest!

Stap 4: Kosten vs baten.

Natuurlijk zijn kosten altijd een overweging, maar de goedkoopste optie is echt niet altijd de beste. Reken eens uit hoeveel tijd je zou besteden aan het zelf beheren van die website, hoeveel nervous breakdowns je zou hebben en hoe permanent die rode vlekken in je nek blijven vs. de kosten van het uitbesteden. Een goede investering zal je juist meer tijd geven om nieuwe klanten aan te nemen, wat dan weer zorgt voor hogere inkomsten.

Door deze stappen te volgen, kun je een whitelabel WordPress onderhoudspakket kiezen dat niet alleen aan jouw technische eisen voldoet, maar dat ook past bij jou en je bedrijf. Zo kun jij je focussen op het ontwerpen van toffe websites, terwijl je partner zorgt dat de technische kant soepel loopt.

Hi, ik ben Linda.

Ik loop warm voor de technischere kant van websites maken. Vormgeven? Niks voor mij. Laat mij maar bouwen, code schrijven of andere technische klusjes doen zoals bug fixes. Daarnaast vind ik het tof om mijn kennis met je te delen via mijn blog & kennisbank!