Nu beschikbaar voor oktober 2023 – Neem contact op.

Ik schrijf niet alleen code, maar ook óver code

Lees mijn blog.

Zo kies je dé perfecte hostingpartij als reseller

In dit artikel ga ik dieper in op webhosting vanuit het perspectief van een webdesigner. Ik leg je uit hoe je hosting kunt doorverkopen en waar je op kunt letten als je gaat samenwerken met een hostingproviders.

Speedtest voor websites: hoe je de laadsnelheid kunt optimaliseren en je concurrentie achterlaat

Als web-, of marketingbureau is het superbelangrijk om ervoor te zorgen dat de websites die je bouwt niet net zo traag zijn als een slome slak op een luie zondagmiddag. Want we weten allemaal dat een trage website niet bekeken wordt en zelfs invloed kan hebben op de ranking in zoekmachines (hoe je websites optimaliseert voor SEO lees je in dit artikel). Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je website zo snel is als een Formule 1-auto?

6 tips om WordPress websites te optimaliseren voor duurzaamheid

Als web developer heb je de kracht om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Een duurzame website is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook bijdragen aan de algehele prestaties en gebruikerservaring van een website. In dit artikel geef ik 6 belangrijke tips om websites te optimaliseren voor duurzaamheid.

Hoe verwijder je in 6 stappen malware op een website van je klant?

Ontdek waarom het verwijderen van malware van je website cruciaal is. Malware kan de beveiliging in gevaar brengen, de reputatie van je site schaden, SEO-nadelen opleveren en een slechte gebruikerservaring veroorzaken. Leer de stappen voor malwareverwijdering en het belang van regelmatig onderhoud om toekomstige aanvallen te voorkomen.