Nu beschikbaar voor juni 2024 – Neem contact op.

Ik schrijf niet alleen code, maar ook óver code

Lees mijn blog.

Digitale toegankelijkheid is geen hype, maar een must!

Het is tijd om een belangrijk onderwerp te bespreken; digitale toegankelijkheid. Ik hoor je al denken: “Ah nee, niet nóg een ding op mijn to-do lijst.” Maar wacht even voordat je dit tabblad sluit. Dit onderwerp is belangrijk, niet alleen omdat het moet, maar omdat eigenlijk gewoon je GBV (Gezonde Boeren Verstand) gebruiken is. In dit blog vertel ik je wat & voor wie het is, waarom het belangrijk is en wat de regels in Nederland zijn. Plus een paar tips die je meteen kunt toepassen.

Zo kies je dé perfecte hostingpartij als reseller

In dit artikel ga ik dieper in op webhosting vanuit het perspectief van een webdesigner. Ik leg je uit hoe je hosting kunt doorverkopen en waar je op kunt letten als je gaat samenwerken met een hostingproviders.

Speedtest voor websites: hoe je de laadsnelheid kunt optimaliseren en je concurrentie achterlaat

Als web-, of marketingbureau is het superbelangrijk om ervoor te zorgen dat de websites die je bouwt niet net zo traag zijn als een slome slak op een luie zondagmiddag. Want we weten allemaal dat een trage website niet bekeken wordt en zelfs invloed kan hebben op de ranking in zoekmachines (hoe je websites optimaliseert voor SEO lees je in dit artikel). Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je website zo snel is als een Formule 1-auto?

6 tips om WordPress websites te optimaliseren voor duurzaamheid.

6 tips om WordPress websites te optimaliseren voor duurzaamheid.

Als web developer heb je de kracht om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Een duurzame website is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook bijdragen aan de algehele prestaties en gebruikerservaring van een website. In dit artikel geef ik 6 belangrijke tips om websites te optimaliseren voor duurzaamheid.