Nu beschikbaar voor september 2024 – Neem contact op.

Yoga Tholen

De vraag.

Voor dit project ben ik benaderd door Victoria van Victoria Grafische Vormgeving. Ze zocht een webbouwer voor het project van Yoga Tholen. Yoga Tholen is een studio gelegen in de woonwijk Stadszicht in Tholen & opgezet door Jinte. De studio ademt licht, lucht en warmte. Buiten de reguliere yogalessen, biedt Jinte coaching aan & wordt de studio verhuurt.

De vraag van Victoria & Jinte was duidelijk, het ontwerp moest gebouwd worden én er moest een integratie komen met [Momoyoga](https://www.momoyoga.com/nl/). Een software die speciaal gemaakt is voor yogastudio’s en yogadocenten. Ohja, of die integratie wel helemaal in de branding van Yoga Tholen kon.
Oplever datum:
Januari 2022
type:
Web development
In samenwerking met:

Het resultaat.

Mockup - lesroosterpagina van Yoga Tholen
Mockup van Yoga Tholen

De specs

Het CMS & thema

WordPress & Divi

AANTAL PLUGINS

10

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

48/100 op mobiel, 85/100 op dekstop

De technische specs.

Bijzonderheden, zoals integraties & code.
De fonts zijn Adobe fonts & heb ik met code toegevoegd en gedefinieerd qua koppen. De intergratie met Momoyoga was, na wat speurwerk voor de shortcode, heel tof om te doen. Out of the box paste het helemaal niet bij het ontwerp van de website. Tijd voor wat CSS zodat het wél in het geheel past.

We hebben er voor gekozen om onder de knoppen bij de pakketten in het lesrooster, de link naar Momoyoga te doen. Op die manier kan een klant meteen iets kopen en zit Jinte niet met een extra betaaloptie. Het zit al in Momoyoga, dus waarom niet gebruiken?

Het design was heel fijn om te bouwen, ik kwam weinig technische uitdagingen tegen en vloog er door heen – heerlijk!

Het eindresultaat, wat kan Jinte er nu mee?
Jinte is voorzien van gemak door het koppelen van Momoyoga aan haar website. Ze vult het lesrooster in op haar eigen ruimte in Momoyoga en het komt ook meteen op de website te staan. Daarnaast kunnen haar klanten meteen een losse of een 10 rittenkaart kopen én je kunt de app gebruiken.

Door het gebruik van DIVI kan ze ook makkelijk zelf teksten aanpassen of knoppen naar iets anders laten linken.

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.