Nu beschikbaar voor september 2024 – Neem contact op.

Thirsa Fotografie

De vraag.

Britt van deSIGN Branding mocht de nieuwe huisstijl, het logo en de website voor Thirsa van Thirsa Fotografie in Etten-Leur maken. Voor het bouwen van de website schakelde Britt mij in.

De website moet vooral een plek worden waar Thirsa haar portfolio, aanbod & tarieven kan laten zien. Maar ook een manier om makkelijk contact op te nemen mag niet ontbreken!
Oplever datum:
November 2022
type:
Web development, Onderhoud
In samenwerking met:
Britt van deSIGN Branding

Het resultaat.

De specs

Het CMS & thema

WordPress met een child thema & Elementor

AANTAL PLUGINS

8

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

64/100 op mobiel, 73/100 op desktop

De technische specs.

Bijzonderheden, zoals integraties & code.
De website van Thirsa was weer een fijn, consistent design van Britt. De lijntjes bleken nog wel een uitdaging, ze bleven niet lekker op hun plek staan als het scherm kleiner werd. Maar hier heb ik een oplossing voor gevonden! Ik heb namelijk voor veel lijntjes een blok er in gezet met 2 kolommen & een van de kolommen een opvulwidget en een rand gegeven. Schalen ze ook lekker mee bij een kleiner formaat.

Verder zit er een stukje CSS in voor de highlight kleur van de tekst en ik heb op de bruiloftpagina de rondjes met cijfers er in 55 px omhoog gezet.

Het eindresultaat, wat kan Thirsa er nu mee?
Thirsa heeft een plek waar ze haar portfolio kan laten zien. Maar ook meer uitleg kan geven over de verschillende shoots die ze aanbiedt, samen met de prijzen. En natuurlijk heb je als klant meteen de mogelijkheid om contact op te nemen.

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.