Nu beschikbaar voor september 2024 – Neem contact op.

Stev-ig

De vraag.

Stephanie en ik kwamen in contact via de Kerstpakketten swap van Wieteke. Zij was mijn getrokken lootje.
Ze gaf, na de hele swap, aan dat ze graag een offerte wilde voor een nieuwe website. Al twijfelde ze of ze er een nodig had, want ze zat het komende jaar al vol – stiekem was ik wel jaloers.
Na een maand of 2 belde ze, of we toch aan de slag konden want haar hele website lag er uit. Het gekochte template deed het niet meer na een update, dus dan toch maar een hele nieuwe.

Belangrijk voor Stephanie was dat bezoekers een CV kunnen uploaden, er een duidelijke scheiding was voor ondernemers en door ondernemers en haar socials moesten duidelijk te vinden zijn.
Oplever datum:
April, 2022 – doorontwikkeling december 2022/januari 2023
type:
Web development, Doorontwikkeling, Onderhoud
In samenwerking met:
Britt van deSIGN Branding

Het resultaat.

De specs

Het CMS & thema

WordPress & Divi

AANTAL PLUGINS

8

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

67/100 op mobiel, 95/100 op desktop

De technische specs.

We hebben 2 pagina’s gemaakt om het onderscheid voor en door ondernemers duidelijk te maken. Op de door ondernemerspagina zit de mogelijkheid om een CV te uploaden bij het formulier.
Verder worden de Google Reviews automatisch ingeladen via de plugin Widgets for Google Reviews.

Ik heb niet veel extra code gebruikt, het was niet nodig. Wel heb ik de highlight text kleur aangepast en van het hamburger menu een ‘x’ gemaakt als hij open is geklapt op mobiel.
Dit heb ik met de volgende codesnippets gedaan;

/*tekst highlight kleur veranderen*/
::-moz-selection {
color: #72c1a5;
background: rgba(251,246,241,0.5);
}

::selection {
color: #72c1a5;
background: rgba(251,246,241,0.5);
}


/* menu naar x, mobiel*/
.mobile_nav.opened .mobile_menu_bar:before {
content: ‘\4d’;
}Het eindresultaat, wat kan de klant er nu mee?

Stephanie kan nu handig sollicitaties ontvangen en er meteen mee aan de slag omdat sollicitanten een CV mee kunnen sturen. Dit scheelt tijd omdat er minder heen en weer gemaild hoeft te worden. Verder hoeft ze ook haar Google Reviews niet handmatig toe te voegen.


Onderhoud & doorontwikkeling.

Begin 2023 lanceerde Stephanie haar podcast. Hier hebben we een aparte pagina voor gemaakt, waarbij ik wat code heb gebruikt om de widget van Elfsight Podcast te stijlen in de fonts & kleuren van de branding van Stephanie.
Nieuwe podcastafleveringen worden automatisch toegevoegd, door een koppeling tussen de RSS feed van de podcast en de podcast widget die ik heb gebruikt.

Verder heb ik de website sinds hij live staat in onderhoud en zijn we ook begin 2023 verhuisd van Neostrada naar PUIK Hosting.
Mockup - homepagina van Ste-vig

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.