Mooie, technisch goede websites die toegankelijk zijn voor iedereen

Mijn doel? Samen met jou zorgen dat iedereen een mooie, technisch goede website heeft.

Ik zorg er voor dat de websites die ik maak, staan als een huis en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek. Maar ook dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Ik neem dat stukje Web Accessibility standaard mee, want iedereen moet fijn op een website kunnen rondneuzen én alle formulieren in kunnen vullen, ook zonder een muis.

Een website die goed staat, is fijn voor iedereen!

Geen of weinig technische kennis? Of geen zin?

Geen probleem, I’ve got your back!

Er komt een punt dat je beseft dat je de technische kant beter aan iemand anders (oke, aan mij) over moet laten.
Omdat je bijvoorbeeld zelf net te weinig kennis hebt. Of je wilt jezelf focussen op het ontwerpen, omdat je dat leuker vindt.

Logisch! Gooi het bouwen & die technische klusjes maar over de schutting. Ik vind dát juist het leukste om te doen. Want heel eerlijk? Ik kan niet vormgeven en heb ook geen interesse omdat goed te leren. Natuurlijk heb ik er wel kijk op, maar die vertaalslag maken naar wat de klant wilt tot een design? Nee, daar ben jij voor!

Ik ben van mening dat je niet alles moet willen doen. Dus ik heb jou als vormgeefster nodig en jij mij, win-win toch?

Hi, ik ben Linda. Het gezicht achter Coffee & Code.

 Samen met mijn man Bas en dochter Fleur wonen wij in een fijn huis met een grote tuin in Bergen op Zoom.
Die grote tuin is mijn domein, ik probeer er zoveel mogelijk plantjes in leven te houden en een moestuin te onderhouden.

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk verpakkingsvrij boodschappen te doen bijvoorbeeld.
Maar ook online vind ik dit belangrijk! Daarom zet ik mijn in voor Web Accessibility, ook wel Web Toegankelijkheid. Want íedereen moet online mee kunnen komen!

Een paar leuke feitjes die je altijd al hebt willen weten

  • Ik breid elk jaar mijn moestuin iets verder uit – wat eigenlijk niet mag van mijn man.
  • Ik ben écht, écht heel erg bang voor vogels, eigenlijk alles dat fladdert. Het is zo erg dat ik op vakantie altijd treurig bij het hek van de kinderboerderij sta te wachten tot Bas & Fleur klaar zijn.
  • Zingen mag ik zelfs niet onder douche, want het is zo vals. Maar ik speel wel redelijk trompet in een dweilband & klarinet.
  • Ik heb een jaar in Frankrijk gewoond en 2,5 jaar op Saba, Nederlandse Antillen
  • Op Saba had ik mijn eigen koffiebranderij – dit wil ik volgend jaar weer op gaan pakken.
  • Het is Vastenavend, geen carnaval. Ik ben een echte Berregse, wat zich uit in wat gezond chauvinisme richting Roosendaal. Onze kerktoren praat, ik loop met een lampenkap & gordijnen rond en roep ‘Agge Mar Leut Et!’ en GEEN Alaaf. Hoe dat er uit ziet? Dit filmpje legt je alles uit.

Heb je vragen, wil je meer weten of kennismaken?

Neem dan gerust contact met mij op of
plan een kennismaking in.

06 23661805
hallo@coffee-code.nl

Een kennismaking inplannen: