Over Coffee & Code

Mooie, technische goede websites die toegankelijk zijn voor iedereen.

Als freelancer werk ik het liefst samen met jou & je team aan een project. Dit kan voor kortere, maar ook langere projecten. Mijn doel is om samen te zorgen dat iedereen een mooie, technisch goede website heeft.

Ik wil er voor zorgen dat de websites waar ik aan mee werk, staan als een huis & dat er geen zorgen zijn over de techniek. Maar ook dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Dat stukje Web Accessibility ga ik steeds meer als standaard mee nemen. In 2023 wil ik mezelf verder gaan specialiseren in Web Accessibility, want iedereen moet fijn op een website kunnen rondneuzen én alle formulieren in kunnen vullen, ook zonder een muis.

Ik geloof dat een website die technisch goed staat, naast dat hij er mooi uit ziet, fijner is voor iedereen.

Geen of weinig technische kennis in huis voor een project?

Geen probleem, I’ve got your back!
Er komt een punt dat je beseft dat je de technische kant beter aan iemand anders (oke, aan mij) over moet laten. Omdat je bijvoorbeeld zelf net te weinig kennis hebt. Of je wilt jezelf focussen op het ontwerpen, omdat je dat leuker vindt.

Logisch! Gooi het bouwen & die techniek maar over de schutting. Ik vind dát juist het leukste om te doen. Want heel eerlijk?
Ik kan niet vormgeven en heb ook geen interesse omdat goed te leren. Natuurlijk heb ik er wel kijk op, maar die vertaalslag maken naar wat de klant wilt tot een design? Nee, daar ben jij voor!

Ik ben van mening dat je niet alles moet willen doen. Dus ik heb jou als vormgeefster nodig en jij mij, win-win toch?

Linda in het Markiezenhof

Hi! Ik ben Linda, het gezicht achter Coffee & Code.

Ik loop warm voor de technischere kant van websites maken. Vormgeven? Niks voor mij.Laat mij maar bouwen, code schrijven of andere technische klusjes doen zoals bug fixes.

Online duurzaamheid vind ik belangrijk. Daarom zet ik mijn in voor Web Accessibility, ook wel Web Toegankelijkheid. Want íedereen moet online mee kunnen komen!

Een paar leuke feitjes die je altijd al hebt willen weten.

Neem contact met me op!