Nu beschikbaar voor juni 2024 – Neem contact op.

Moreno Joosten Makelaardij

De vraag.

‘Ik zoek een WordPress developer die ons (structureel) kan helpen met de technische kant van de website’.
Toeval of niet? Ik keek weer eens in een van de facebook groepen en zag dit oproepje staan van Myrna van Moreno Joosten Makelaardij De website zag er echt goed uit, dus mijn niet bestaande design-skills waren niet nodig. Maar technisch gezien kon er wel wat gedaan worden.

Oke, dit vond ik wel tof. Gereageerd, gebeld, een offerte uitgebracht & we zijn gaan samenwerken.
Oplever datum:
Zomer 2022
type:
Optimalisatie, Doorontwikkeling, Onderhoud
In samenwerking met:
Myrna zelf

Het resultaat.

De specs

Het CMS & thema

WordPress & Elementor Pro

AANTAL PLUGINS

19

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

42/100 op mobiel, 79/100 op desktop

De technische specs.

Ik begon met het updaten van de openstaande updates en het verwijderen van zeven onnodige plugins om de website op te schonen. De mediabibliotheek mocht ook opgeruimd worden, dus ik verwijderde 114 onnodige afbeeldingen en optimaliseerde de rest.

De beveiliging van de website was al in orde, dus ik hoefde alleen de cookiebanner een beetje aan te passen. Ook de HTML structuur was al goed, op hier en daar een h3 of h4 aanpassing na.


Onderhoud & doorontwikkeling.

Daarna gingen we verder met het doorontwikkelen van de website. Ik maakte dynamische templates met Elementor en JetEngine voor de taxatierapport- en makelaarspagina’s en creëerde nieuwe velden zodat de informatie aan de achterkant van de website automatisch op de juiste plek op de voorkant verscheen. Ik was benieuwd wat dit zou betekenen voor de SEO, maar na verloop van tijd bleek dat deze ontwikkeling de ranking van de website had verbeterd!


Het eindresultaat, wat kan de klant er nu mee?

Het eindresultaat was geweldig. De pagespeed score van de website was voor de optimalisatie 69/100. Na mijn werk was deze score gestegen tot 97/100 op desktop – een flinke verbetering dus!

We blijven de website steeds meer automatiseren en makkelijker maken om de SEO ranking nog verder te verbeteren. Het is zo tof om zulke grote verbeteringen te behalen voor een website, zowel qua score als technisch!

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.