Laten we samen werken
& nog betere websites weg zetten

Ik ben de Robin to your Batman!

Samen met jou wil ik websites maken met het allertofste design die technisch goed in elkaar zitten. Jij zorgt voor het design, ik kan zorgen voor bijvoorbeeld het bouwen, code schrijven en ander technisch geneuzel waar jij geen zin, tijd of kennis van hebt. Voor het bouw- en sidekick pakket ben ik op projectbasis in te huren.

Ik hoef niet op de voorgrond, laat jou maar shinen als webdesigner!

Het sidekick pakket

Je zet toffe, unieke website neer met DIVI, maar je mist soms net dat stukje aan technische kennis. Of je hebt er geen zin meer in.

Klaar voor een sidekick aan je zijde die verschillende development taken uit handen kan nemen? Ik zet bijvoorbeeld een testomgeving voor je op, verhuis de website of installeer plugins. Natuurlijk kan ik ook code voor je schrijven!

Het bouw pakket

Klaar om het bouwen van je website uit handen te geven? Je merkt het al een tijdje: jouw kracht, het ontwerpen, verdient meer focus zodat je echt next level kunt – met je bedrijf én je designs.

Ik neem alles rondom het bouwen, van het opzetten tot een testomgeving tot het verhuizen naar het juiste domein, uit handen.

Daardoor krijg jij meer tijd om je te focussen op het design van je klant.

Website onderhoud

Krijg jij al een lichte panniekaanval bij het idee dat je moet updaten? Of heb je feen zin of tijd in het onderhoud van de websites van je klanten?
Wat als je voor eens en voor altijd stopt met uitstellen van het website onderhoud & mij het laat doen?
Elke week check je website op openstaande updates & voer ze uit.

Elke maand een kijkje achter de schermen?

In mijn nieuwsbrief ga ik met mijn billen bloot. Je leest welke website er live ging, bijvoorbeeld lees je welke website er live ging, mét alle details zoals code snippets & hoeveel plugin ik heb gebruikt. Maar ik deel ook mijn ‘met de billen bloot’-lijstje met mijn wel of niet behaalde doelen & andere dingen.

Ik verstuur mijn nieuwsbrief 1 keer maand, maar soms ook 1 keer per 2 maanden dus geen wekelijkse mails van mij.