Nu beschikbaar voor september 2024 – Neem contact op.

Lumare

De vraag.

Patricia van Lumare, een bloeiend bedrijf dat zich richt op persoonlijke groei en welzijn, belde mij met de vraag om een mooie, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die ze zelf konden beheren.
Ze wilden ook graag de mogelijkheid de website mee te laten groeien met haar toekomstplannen, zoals het toevoegen van een webshop. Een toffe uitdaging om een website te creëren die de waarden van Lumare weerspiegelde en tegelijkertijd functioneel en schaalbaar was.

Om de visie van Patricia goed over te brengen, heb ik samengewerkt met Tosca van Studio Tos. Met haar creatieve inzicht en expertise heeft Tosca een esthetisch aantrekkelijk ontwerp gemaakt die zowel rustgevend als inspirerend is. De kleurenpaletten en typografie sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Patricia en creëren een samenhangende merkidentiteit.
Oplever datum:
2021, doorontwikkeling in 2022
type:
Web development, Doorontwikkeling
In samenwerking met:
Tosca van Studio Tos

Het resultaat.

De specs

Het CMS & thema

WordPress & Divi

AANTAL PLUGINS

7, na het platform 11

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

De technische specs.

Bijzonderheden, zoals integraties & code.

Om Patricia van Lumare de gewenste flexibiliteit te geven bij het beheren van haar website, heb ik gekozen voor WordPress als contentmanagementsysteem (CMS). WordPress stelt Lumare in staat om gemakkelijk inhoud toe te voegen, te bewerken en te beheren, zelfs zonder technische kennis. Daarnaast heb ik Divi gebruikt, een veelzijdig WordPress-thema met krachtige aanpassingsmogelijkheden, om een unieke en intuïtieve gebruikerservaring te creëren.

Om de functionaliteit van de website te vergroten en Patricia de tools te bieden die ze nodig hadden, heb ik een aantal plugins geïntegreerd. Naast de basisfunctionaliteit van de website hebben we plugins toegevoegd voor SEO-optimalisatie, formulieren, sociale media-integratie en nog veel meer.
Na het toevoegen van het besloten platform aan de website, is het aantal plugins uitgebreid tot 11, waardoor Patricia een breed scala aan mogelijkheden heeft om haar content en services aan te bieden aan de leden van het platform.


Het eindresultaat, wat kan Patricia er nu mee?

Het eindresultaat is een prachtige, intuïtieve website die de waarden van Patricia en Lumare volledig belichaamt. De website heeft een aantrekkelijke en rustgevende uitstraling, dankzij het zorgvuldige ontwerp van Studio Tos en de foto’s van Nicole den Harder.
Met het gebruik van WordPress en Divi heeft Patricia nu de mogelijkheid om haar website gemakkelijk te beheren en verder uit te breiden.


Doorontwikkeling.

Later hebben we het besloten platform toegevoegd, dat een extra dimensie toevoegt aan de website van Lumare. Met visualisaties, meditaties, boekentips en yoga-oefeningen biedt het platform waardevolle inhoud exclusief voor de leden. Dit platform maakt het mogelijk om een community op te bouwen en te groeien.

Natuurlijk ben ik erg trots op het resultaat van dit project. Ik denk dat we een website hebben gecreëerd die niet alleen de missie van Lumare ondersteunt, maar ook een plek biedt waar mensen kunnen groeien, verbinden en geïnspireerd kunnen worden.
Mockup - homepagina van Lumare

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.