Het gezicht achter Coffee & Code.

Hoi! Even voorstellen, want wie zit er nu precies achter Coffee & Code?
Nou, dat ben ik! Linda van den Wijngaard.

Wie ben ik?

In maart ben ik 30 geworden, dan hoor je bij de volwassen mensen, toch?
Februari 2019 ben ik moeder geworden van ons dochtertje, Fleur. Verder ben ik getrouwd met Bas en hebben we een Mechelse Herder, Sofie.
We wonen in Bergen op Zoom, ook wel ’t Krabbegat genoemd. Ik vier enthousiast Vastenavend en ik zit, zoals een goede krab betaamt, in een dweilband.

Natuurlijk Ouderschap.

Qua opvoeding probeer ik, waar het bij ons past, via Natuurlijk Ouderschap op te voeden. Dat houdt voor ons in dat ik Fleur nog regelmatig draag in de Ringsling, ik geef nog borstvoeding en wij volgen Fleur in haar behoefte zodat zij op kan groeien tot het eigenwijze en vrolijke meisje dat ze is, zonder onze visie op hoe ze zou moeten zijn.

Mijn moestuin.

Verder heb ik aan 1 kant van onze tuin mijn moestuin. De afgelopen jaren begon ik altijd supergoed, maar kwam er rond deze tijd een beetje het slob in. Maar, dit jaar gaat het verrassend goed!
Ik houd alles goed bij, al zelf ik het zelf.

Wat heb ik allemaal in mijn moestuin staan dit jaar?

  • Kerstomaatjes & trostomaten, deze gaan super!
  • Puntpaprika’s
  • Courgettes, daar heb ik er 1 van kunnen oogsten. Het wilde niet groeien dit jaar.
  • Komkommers, voor het eerst dit jaar en dat ging redelijk goed!

Wat mij verder nog kenmerkt..

Ik ben enthousiast, gedreven en eerlijk. Ook ben ik niet graag op de voorgrond en écht heel bang van kippen – oke, alles dat fladdert..
Laat mij alles achter de schermen maar regelen en mensen ondersteunen of ontzorgen. Op die manier kan iedereen doen waar hij of zij goed in is.

Tot slot.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste blogartikelen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

In mijn nieuwsbrief ga ik met mijn billen bloot. Je leest bijvoorbeeld welke website er live ging, mét alle details zoals code snippets & hoeveel plugin ik heb gebruikt. Maar ik deel ook mijn blogs & ander nieuws.

Ik verstuur mijn nieuwsbrief wanneer ik iets nieuws te melden heb, dus geen wekelijkse mails van mij.