Nu beschikbaar voor september 2024 – Neem contact op.

ARLOT

De vraag.

ARLØT, een bedrijf gespecialiseerd in goede t-shirts die netjes blijven, benaderde mij via Instagram met de vraag of ik kon helpen met een nieuwe webshop te ontwikkelen waarin ze hun t-shirts kunnen verkopen. De mannen van ARLØT wilde een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop met een naadloze koppeling naar een verzendpartij om een soepele afhandeling van bestellingen te garanderen.

Omdat er ook een volledige branding mocht komen, heb ik Jorinde van EVOLVE bij dit project betrokken. Zij heeft de volledig branding en het ontwerp van de webshop gemaakt.
Oplever datum:
Oktober 2022
type:
Web development
In samenwerking met:
Jorinde van EVOLVE

Het resultaat.

De specs

Het CMS & thema

WordPress & Elementor Pro

AANTAL PLUGINS

8

PAGESPEED SCORE BIJ OPLEVERING

58/100 op mobiel, 80/100 op desktop

De technische specs.

Bijzonderheden, zoals integraties & code.

Voor dit project heb ik de volgende technische specificaties en bijzonderheden geïmplementeerd:
1. WooCommerce: Ik heb gebruik gemaakt van WooCommerce in combinatie met de product templates van de theme builder van Elementor Pro om de webshop te bouwen. Hierdoor kunnen ze makkelijk producten toevoegen, verwijderen en bijwerken, en kunnen klanten eenvoudig t-shirts bestellen.

2. Koppeling verzendpartij: Om het logistieke proces te stroomlijnen, hebben we een koppeling tot stand gebracht met een verzendpartij. Hierdoor worden bestellingen automatisch doorgestuurd naar de verzendpartij voor een snelle afhandeling & levering van de shirts.

3. Responsief design: We hebben ervoor gezorgd dat de webshop volledig responsief is, wat betekent dat deze naadloos toegankelijk is op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.


Het eindresultaat, wat kan de klant er nu mee?

Het resultaat van het project is een moderne en professionele webshop die perfect aansluit bij de branding van ARLØT.
Klanten kunnen eenvoudig het aanbod van t-shirts bekijken, producten toevoegen aan hun winkelwagen en veilig afrekenen met diverse betaalmethoden. Dankzij de integratie met de verzendpartij kunnen klanten hun bestellingen volgen en ontvangen ze hun t-shirts snel en betrouwbaar.

Ook is er een koppeling met Mailblue, waardoor er een mailinglijst kan worden opgebouwd.


Onderhoud of doorontwikkeling

Op dit moment heeft ARLØT geen actief onderhoudspakket bij mij afgenomen en ook de hosting is niet door mij geregeld.

Wil je meer zien?

Bekijk hier mijn andere projecten.